Eurovision

Εurovision 2013, β ημιτελικός! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

-
16-05-13

Και ήρθε η ώρα που όλοι οι φίλοι της Eurovision περίμεναν!

Η Ελληνική συμμετοχή θα δώσει απόψε την μάχη της στον β ημιτελικό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου!

Το «Alcohol Is Free» εξακολουθεί να θεωρείται -και με διαφορά- ως το καλύτερο τραγούδι από βαλκανική χώρα, ενώ τα προγνωστικά για την θέση της Ελλάδας στον τελικό λένε πως οιπερισσότερες πιθανότητες είναι να τερματίσουμε μέσα στη 10άδα και ελάχιστες να πάρουμε την νίκη ή μία από τις θέσεις 2 – 5.

οι χώρες που εκτιμάται πως θα προκριθούν -με βάση τις αποδόσεις τους- στα στοιχήματα- είναι: Νορβηγία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία, Ισραήλ, Μάλτα,Ισλανδία και Βουλγαρία.
Φαβορί για την πρώτη θέση στον ημιτελικό (την οποία επίσημα θα μάθουμε μετά και την ανακήρυξη του νικητή της φετινής Eurovision) θεωρείται η Margaret Berger με το «I Feel Your Love» από την Νορβηγία, ενώ οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας κατατάσσονται 4οι, πίσω από τους Nodi Tatishvili και Sophie Gelovani της Γεωργίας και τον Farid Mammadov του Αζερμπαϊτζαν!
Βαθμολογικά πίσω από την χώρα μας εκτιμάται πως θα είναι οι Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία, Μάλτα, Ισραήλ, Ρουμανία, Αρμενία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Ελβετία και Λετονία.