Κοινωνία

Θρήνος στην Κεφαλονιά: Αυτοκτονία 30χρονου πατέρα δύο παιδιών

Κωνσταντίνα Κοσμά
28-07-26

Τραγικό περιστατικό στον Χάρακα

Στην Κεφαλονιά, η είδηση του θανάτου του 30χρονου Στάθη έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο νεαρός άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να αυτοκτόνησε πέφτοντας από γκρεμό με το επαγγελματικό του βαν.

Λίγο πριν από το μοιραίο συμβάν, ο Στάθης είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ουσιαστικά προανήγγειλε την αυτοκτονία του.

Επιχείρηση διάσωσης

Η προσέγγιση στο σημείο του ατυχήματος και η ανάσυρση του σώματος του 30χρονου απαιτούσαν μια εκτενή και πολύωρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς η πρόσβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να προσεγγίσουν διά θαλάσσης, χρησιμοποιώντας σκάφος για να παραλάβουν τη σορό.

Σημείωμα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το inkefalonia.gr, ο Στάθης είχε αναρτήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα πριν από την αυτοκτονία του: «Όταν δείτε αυτό το μήνυμα θα έχω ήδη φύγει από αυτόν τον κόσμο. Μια συμβουλή θέλω να δώσω: όταν έχετε ένα πρόβλημα, να ζητάτε βοήθεια. Να αγαπάτε όσους σας στέκονται και να τους φροντίζετε. Να συγχωρείτε τους ανθρώπους και να μην κρατάτε τίποτα. Δυστυχώς, εγώ δεν μπόρεσα να τα κάνω αυτά. Τέλος διαδρομής για μένα. Rest in Peace».

Η οικογένειά του, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είναι σοκαρισμένοι από την τραγική αυτή είδηση, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν το όχημα του Στάθη στον γκρεμό.