Νέες πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη στην Κρήτη αποκαλύπτουν ότι λίγο πριν από τον βίαιο θάνατό της, η άτυχη γυναίκα είχε αποκτήσει 50.000 ευρώ. Η αστυνομία ερευνά εάν ο δράστης είχε πρόσβαση σε αυτό το ποσό, το οποίο φέρεται να προήλθε από την πώληση περιουσιακού στοιχείου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1, η Σταυρούλα σκόπευε να δώσει το ποσό ή ένα μέρος αυτού στους ηλικιωμένους γονείς της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Ωστόσο, η έρευνα αποκάλυψε ότι δεν είχε παραδώσει κανένα ποσό στους γονείς της, ενώ βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά στο κοντέινερ του δράστη, το οποίο βρισκόταν στο χωράφι όπου είχε θαφτεί η Σταυρούλα. Στο κοντέινερ εντοπίστηκαν 5.000 ευρώ και 9.135 ευρώ, σε δύο διαφορετικά σημεία.
Εξετάζοντας τα σενάρια
Η αστυνομία, αμφισβητώντας την εκδοχή του δράστη για παράνομο δεσμό με τη Σταυρούλα, εξετάζει τρία πιθανά σενάρια σχετικά με τα χρήματα που απέκτησε η γυναίκα. Το πρώτο σενάριο υποδηλώνει ότι ο δράστης μπορεί να έκλεψε τη Σταυρούλα πριν ή μετά τη δολοφονία της. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι ενδεχομένως να δανείστηκε χρήματα από αυτήν. Το τρίτο σενάριο προτείνει ότι την έπεισε να του δώσει χρήματα με κάποιο τρόπο.
Τα τελευταία δραματικά λεπτά
Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας, η αιτία θανάτου της Σταυρούλας είναι οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι τα θανατηφόρα τραύματα προκλήθηκαν από χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία φέρεται να προήλθαν από ξύλινο κούτσουρο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 43χρονος κατηγορούμενος. Οι δύο επιφανειακές μαχαιριές στο στήθος της δεν σχετίζονται με τον θάνατό της.
Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού δείχνει τη Σταυρούλα λίγα λεπτά πριν από τον θάνατό της, να κατευθύνεται ήρεμα προς την κατοικία του 43χρονου, κρατώντας σακούλες, χωρίς να υποψιάζεται το τι πρόκειται να συμβεί.