Το πρώτο θύμα θρηνεί η Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel, που επελαύνει σε όλη την Ελλάδα και πλήττει με σφοδρότητα τον νομό και τις Σποράδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός εντοπίστηκε Βολιώτης, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Χρυσοχοΐδη.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις τους, έπειτα από καταπλάκωσή του από τοιχίο.
Την ίδια στιγμή, ένας δεύτερος άνθρωπος, 42χρονος, αγνοείται, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από ρέμα στην ίδια περιοχή.
Διεξάγεται επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Απαγόρευση κυκλοφορίας
Με μηνύματα του 112 οι κάτοικοι στον Βόλο ειδοποιήθηκαν για την απόφαση της αστυνομίας να απαγορέψει την κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.
Επιπλέον, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμούς οδηγών.
Εικόνες βιβλικής καταστροφής έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο. Οι δρόμοι της πόλης έχουν μετατραπεί σε λασπωμένα ποτάμια, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τα νερά από τα σπίτια τους.
Η ασταμάτη βροχή προκάλεσε την υπερχείλιση του ποταμού Κραυσίδωνα και πλέον οι κεντρικοί δρόμοι του Βόλου μοιάζουν με μία ατελείωτη λίμνη.
Τα λασπωμένα νερά έχουν παρασύρει τα πάντα στο διάβα τους, με τη στάθμη του νερού να έχει ανέβει επικίνδυνα.
Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών εστάλη μήνυμα του 112 που απαγορεύει την κυκλοφορία στον Βόλο και την ορεινή Μαγνησία.
Οι δρόμοι του Βόλου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τα ορμητικά νερά από τα σπίτια τους.
Ο λασπωμένος χείμαρρος έχει παρασύρει τα πάντα στο διάβα του, με τη στάθμη του νερού να έχει ανέβει επικίνδυνα. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του MEGA, ένας οδηγός βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου του και προσπαθεί – με ιδιαίτερη δυσκολία – να συνεχίσει την πορεία του και να περάσει τον δρόμο, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που βρίσκεται σε ισχύ.
Επιπλέον, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμούς οδηγών.