Τραγωδία στον Άγ. Στέφανο: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

23-07-19 | Κοινωνία

Τραγικό θάνατο βρήκε 23χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Αγιο Στέφανο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63 και το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός για άγνωστο λόγο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ και  εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το protothema ο άτυχος νεαρός, που έχασε τη ζωή του, ήταν γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών.

 Νεκρός σε τροχαίο είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. 

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολώνα και να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: protothema.gr