Μετά την Κρήτη, στη Ζάκυνθο ο Εμίρης του Κατάρ

22-07-19 | Κοινωνία

Το σούπερ γιοτ "Al Lousail" του 39χρονου Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανι οργώνει τις θάλασσες του Ιονίου.

Μετά την Κρήτη όπου βρέθηκε ο Άραβας βαθύπλουτος ηγέτης, πλησίασε με το πλωτό παλάτι του τη Ζάκυνθο. Όχι τυχαία αφού πάνω από τη διάσημη παραλία του Ναυαγίου βρίσκεται η έκταση των 15.000 στρεμμάτων που αγόρασε ο πατέρας του το 2014 με στόχο να επενδύσει στην περιοχή, χτίζοντας τουριστικά καταλύματα για Κροίσους απ' όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Εμίρης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με αρμόδιους, ώστε να «ξεπαγώσουν» τα επενδυτικά του σχέδια, τα οποία είχαν «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο Αλ Θανί επισκέφθηκε μάλιστα το Σάββατο το πολυσυζητημένο οικόπεδο, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ο πρέσβης του Κατάρ συναντήθηκε πρόσφατα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρέσβης ζήτησε τη βοήθεια του υπουργού, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να ξεκινήσει η επένδυση στο νησί.

Ο Εμίρης του Κατάρ με τo Al lousail που στα Αραβικά σημαίνει «άνετο ταξίδι» θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διακοπές του σε άλλα νησιά του Ιονίου.

Με πληροφορίες από dete.gr