Θρίλερ στη Θήβα: Καθαρό το πτώμα του 28χρονου και πλυμένο το μαχαίρι

06-07-19 | Κοινωνία

Μία πολύ περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές της Θήβας. Ένας 28χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι που διέμενε με τον πατέρα του. Όπως καταγγέλλει ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως το δωμάτιο που βρέθηκε ο μαχαιρωμένος άνδρας ήταν καθαρό όπως άλλωστε και το σώμα του νεαρού. Παράλληλα όπως είπε ο θείος του νεκρού, το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μια κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού! 

«Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού! 

Ο πατέρας του νεαρού, που όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν εκείνος που τα ξημερώματα ειδοποίησε την αστυνομία δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στην ασφάλεια Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η διαδικασία είναι δύσκολη καθώς ο άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ.

Συγκλονίζει ο θείος του 28χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Όπως καταγγέλλει ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στο Star κεντρικής Ελλάδας συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αποκαλύπτει δε, ότι το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μία κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού.

«Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού.

Τον 29χρονο βρήκε μαχαιρωμένο στην καρδιά ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.