Σάλος με την Athens Voice και την ανάρτησή της για την νεκρή αποκλειστική

30-06-19 | Κοινωνία

Σάλος έχει ξεσπάσει με ανάρτηση της Athens Voice για την τραγική υπόθεση με την γυναίκα που χθες, Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο.

Η τραγική αυτή υπόθεση, με την γυναίκα που όπως όλα δείχνουν έχασε την ζωή της για λίγα ευρώ, ήρθε στο προσκήνιο και σήμερα με μια ανάρτηση που διακινείται στα social media και φέρεται να έκανε η Athens voice.

Σε αυτήν, αναφέρεται: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο  και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, η Athens voice δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διάψευση και τα σχόλια στα social media για την συγκεκριμένη ανάρτηση, έχουν πάρει «φωτιά».

Καλησπέρα σκουπίδια @AthensVoice υπάρχει κάποιος άλλος νεκρός που μπορείτε να χλευάσετε σήμερα για να την πείτε στους πολιτικούς αντιπάλους των αφεντικών σας; Τι λέει το δελτίο θανάτων; Κάποιος θα υπάρχει δεν μπορεί.

— adiasistos (@adiasistos) 30 Ιουνίου 2019

Η Χρυσή Αυγή φεύγει. Η Athens Voice έρχεται. pic.twitter.com/sZkuTTQtgC

— Παρα-καντιανός (@Jimmy_Korgialas) 30 Ιουνίου 2019

και μην τα υποτιματε τα report σε pages στο Facebook, ειδικά στην Athens Voice που δεν εχουν αλλο δίκτυο για να 'παίξουν' τα θέματά τους και αυτη τη στιγμή η σρλίδα τους μετράει 600.000 χρήστες, το να τους κατεβασουν τη σελιδα, η οικονομική ζημιά γι' αυτούς θα είναι ανυπολόγιστη.

— beatBukowski (@beatBukowski) 30 Ιουνίου 2019

Μέσα στην τελευταία μιάμιση ώρα η @AthensVoice έχει χάσει πάνω από 1.000 likes στη σελίδα της στο Facebook. Να τα κάνουμε 100.000; Τι λέτε, μπορούμε; Και να ενημερώσουμε και τους διαφημιζόμενους ότι χάνουν τα ωραία τους λεφτά όταν συνδέονται με ναζιστικούς οχετούς.

— Elikas (@Elikas) 30 Ιουνίου 2019