Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

29-05-18 | Κοινωνία

Ενώπιον του εισαγγελέα της Κω, θα βρεθούν σήμερα οι γονείς των παιδιών που κατηγορούνται ότι μετέτρεψαν το σπίτι τους σε κολαστήριο. Πατέρας και μάνα κατηγορούνται για βιασμό.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας και η μάνα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.

Τα θύματα είναι ένα 13χρονο κορίτσι, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα 17χρονος με νοητική υστέρηση  Το τέταρτο ενήλικο παιδί έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Ο πατέρας φέρεται πως έχει ομολογήσει τις πράξεις τoυ, αλλά η μητέρα αρνείται ότι συμμετείχε στους βιασμούς. Ωστόσο η 13χρονη δηλώνει κατηγορηματικά ότι και η μητέρα έπαιρνε μέρος στις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος των παιδιών…

Όλα δείχνουν ότι η φρίκη ήρθε στο φως όταν η μικρή κόρη του ζευγαριού άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτοντας όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εκεί το μικρό παιδί αποκάλυψε την κόλαση που ζούσε στο σπίτι η ίδια και τα αδέλφια της και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι που αποκάλυψε τον βιασμό των τριών παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Την πρώτη καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών και στη συνέχεια τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτατο ρυθμό. Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται ότι είπε η 13χρονη κοπέλα τόσα η ίδια όσο και ο 8χρονος αδελφός της υπέστησαν κακοποίηση. Η μικρή μάλιστα είπε ότι σε αυτή συμμετείχε και η μητέρα της.

Τώρα ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει υποστεί κακοποίηση το τρίτο παιδί το οποίο έχει προβλήματα υγείας ή ακόμη και το ενήλικο παιδί της οικογένειας το οποίο φέρεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι.