Πολιτική

Μητσοτάκης σε Λιάγκα: Για τον γάμο του γιου μου με τη Σάκκαρη, δεν μιλάω, θα φάω ξύλο

Κωνσταντίνα Κοσμά
12-06-26

Στη διάρκεια μιας ιδιαίτερης συνέντευξης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε μια πιο χαλαρή και προσωπική πλευρά του. Αφήνοντας πίσω την τυπική πολιτική ατζέντα, μίλησε για ποικιλία θεμάτων, από το Μουντιάλ και τον τελικό του μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μέχρι τις διακοπές του και τον γάμο του γιου του με τη Μαρία Σάκκαρη.

Σχόλια για το Μουντιάλ και τον τελικό μπάσκετ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο Μουντιάλ, λέγοντας: «Με τις ώρες που είναι τα παιχνίδια κατά τις 10-11, κάτι θα δούμε», και για την πρόβλεψή του σχετικά με τον νικητή, δήλωσε: «Ευρώπη, αλλά σταματώ εδώ διότι δεν έχω τέτοιες ικανότητες».

Μιλώντας για τον τελικό του μπάσκετ, τόνισε την επιθυμία του να παρακολουθήσει το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι έχει αλλάξει το πρόγραμμα μιας εκδήλωσής του ώστε να μπορέσει να το δει. «Δεν μπορεί να χαθεί ως τηλεθεατής. Να κερδίσει ο καλύτερος», είπε, προσθέτοντας πως η κατάκτηση της ευρωλίγκας από μια ελληνική ομάδα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.

Διακοπές και ο γάμος του γιου του

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα περάσει χρόνο στο Μαξίμου, θα επισκεφθεί σίγουρα την Κρήτη και ίσως καταφέρει να πάει στην Τήνο.

Σχετικά με τον γάμο του γιου του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τη Μαρία Σάκκαρη, ο πρωθυπουργός απάντησε με χιούμορ: «Τώρα δεν μπορώ να μιλάω για τέτοια θέματα γιατί θα φάω ξύλο». Ωστόσο, ευχήθηκε: «Καλά να είναι τα παιδιά ευτυχισμένα».

Επερχόμενες εκλογές

Στην ερώτηση αν θα φοράμε μαγιό ή παντελόνι στις εκλογές, ο πρωθυπουργός με χιουμοριστική διάθεση απάντησε: «Εκλογές το 2027 την άνοιξη με ένα φουτεράκι και είσαι εντάξει».