Νεκρή άνοιξε τα μάτια της σε γραφείο τελετών λίγο πριν ταριχευτεί

25-08-20 | Παράξενα

Ζωντανή είναι μία νεαρή γυναίκα, που θεωρούνταν νεκρή, αλλά παρ' ολίγο να χάσει τελικά τη ζωή της σε γραφείο τελετών στο Ντιτρόιτ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειά της.

Η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε «παράξενα» γεγονότα την Κυριακή, όταν ένα ιατρικό κλιμάκιο κλήθηκε στο σπίτι της 20χρονης και προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή για 30 λεπτά, ενώ ο γιατρός είχε βεβαιώσει τον θάνατο της ασθενούς.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, το γραφείο του ιατροδικαστή του Όκλαντ συμπέρανε ότι η σορός θα μπορούσε να δοθεί στην οικογένεια, χωρίς να γίνει αυτοψία.

Αλλά στο γραφείο τελετών, όπου μεταφέρθηκε, η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της και το προσωπικό διαπίστωσε ότι αναπνέει. «Ήταν έτοιμη να ταριχευτεί, γεγονός που είναι ακόμα πιο τρομακτικό» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γραφείου.

Η 20χρονη ήταν σε κρίσιμη κατάσταση χθες βράδυ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου του Ντιτρόιτ. «Κάποιος ανακοίνωσε ότι το παιδί μου νεκρό, ενώ δεν είναι», είπε η μητέρα της.

Από την πλευρά της, η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα, αλλά επέμεινε ότι το πυροσβεστικό και αστυνομικό τμήμα είχε ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.