Σήμερα, ο Good Job Nicky βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Weekenders” και μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική του εμπειρία σχετικά με την ταλαιπωρία που πέρασε λόγω της ψευδοδυσφαγίας, μιας κατάστασης που τον είχε επηρεάσει σημαντικά στην καθημερινότητά του. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πορεία του στη μουσική, την εμπειρία του με την παραγωγή, καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια, όπως η συμμετοχή του στη Eurovision με τη Μαριλένα. Εξιστόρησε επίσης τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της ψυχολογικής φύσης του προβλήματος υγείας του και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.
«Από τα 9 μου χρόνια μέχρι σήμερα, στα 29 μου, έχω… μπουντρουμιαστεί στο στούντιο. Δεν απέφυγα την ελληνική μουσική, επέλεξα απλά άλλη. Σαν οικογένεια την έχουμε καλύψει την ελληνική. Για να καταλάβεις τον εαυτό σου στην τέχνη, πρέπει να βουτήξεις σε όλα τα είδη της μουσικής. Στο εξωτερικό έχει πολύ ανταγωνισμό, αλλά και στην Ελλάδα έχουμε πολλά ταλέντα. Νιώθω ότι έχω ανοίξει έναν δρόμο», είπε αρχικά ο Good Job Nicky.
Ο Good Job Nicky είπε στη συνέχεια: «Είμαι κατά της διασκευής, γιατί πρώτα πρέπει να εξερευνήσεις τι σημαίνεις εσύ για σένα. Κάνω και παραγωγή σε άλλους καλλιτέχνες τα δύο αυτά χρόνια που έχω “εξαφανιστεί”. Έχουμε δηλώσει φέτος συμμετοχή στη Eurovision με τη Μαριλένα. Με βλέπω νικητή!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr