Σάπισαν τα δόντια μου, έπεσαν τα μαλλιά και τα νύχια μου

17-05-24 | ShowBiz

Η Καίτη Φίνου μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τις σκέψεις να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο γηροκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ότι μετά τον long-covid «σάπισαν τα δόντια μου και έπεσαν τα μαλλιά μου και τα νύχια μου».

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη ότι αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα - αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος "πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια"». 

Μιλώντας για τη βοήθεια που της παρέχεται, στάθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» αλλά και σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος τη στηρίζει. Χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου ανέφερε: «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι το στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μην μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».

Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της η Καίτη Φίνου είπε: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».

.newsbomb.