Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας

11-06-23 | ShowBiz

Την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα «φώτα» της δημοσιότητας, σχολίασε ο Αντύπας, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Νότη Σφακιανάκη, όπως είπε στην εφημερίδα «OnTime», αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρχικά, ο Αντύπας είπε: «Κάθε ηλικία μεγαλώνει με τους δικούς της τραγουδιστές. Εμένα ο γιος μου μεγάλωσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τώρα όμως δεν τον ακούει. Τώρα μεγαλώνουν με τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, αυτούς έχουν πρότυπα. Η εποχή δεν έχει μοντέρνους, δεν έχει καινούριους τραγουδιστές. Κάθε δεκαετία έχει τους δικούς της».

Συνέχισε, λέγοντας: «Αν γυρίσω πίσω, θα δω ποιοι καλλιτέχνες υπάρχουν και ζουν… όπως ο Νότης Σφακιανάκης, που χτίστηκε με ζεϊμπέκικο».

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά, ρωτήθηκε αν έχει νέα του Νότη Σφακιανάκη και συγκεκριμένα, αν ξέρει πού βρίσκεται σήμερα.

«Ο Σφακιανάκης… δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτός, δεν ξέρω… δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, δεν έχει κανένας καμία επαφή μαζί του. Έκανα προσπάθεια, γιατί τον ήθελα, τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας».

«Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του… δεν ξέρω… πέρασε περιπέτεια με την οικογένειά του ο άνθρωπος. Ο καθένας έχει το μικρό και το μεγάλο πρόβλημά του» τόνισε.

πηγή: thestandard.gr