Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο

10-06-23 | ShowBiz

Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά στην κάμερα του Open Weekend, απαντώντας στην Έλενα Χριστοπούλου μετά τις πρόσφατες εκατέρωθεν δηλώσεις τους και σχολιάζει το τηλεοπτικό τοπίο.

«Το 12:00-14:00 δεν είναι καλή ζώνη για ψυχαγωγία. Ελπίζω όμως ότι η Φαίη, επειδή έχει κάτι το ξεχωριστό, θα τα πάει καλά. Ο ΣΚΑΪ κάνει πολλά πειράματα με το πρόγραμμά του, δεν ξέρω γιατί δε μπορούν να κατασταλάξουν κάπου. Χρόνια προσπαθούν να το χτίσουν και έχει τον… άχτιστο. Θα πρέπει να δείξουν επιμονή σε μία τους απόφαση, τίποτα δε χτίζεται σε έναν χρόνο», σχολιάζει ο Δημήτης Παπανώτας για τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη από την επόμενη σεζόν.

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς, δεν είμαστε συνάδελφοι: εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις και έχει μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση οι δουλειές μας», απαντά ο Δημήτρης Παπανώτας στην τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου.

«Κακώς το παίρνει προσωπικά. Όταν κάνει επιτυχία το προϊόν που μανατζάρεις, λέγεσαι «καλός μάνατζερ». Καλό θα ήταν να μάθει η πιάτσα ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων είναι για να βελτιώνονται και όχι για να λιθοβολούνται», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει «αυτοκαταστροφικές τάσεις» όσον αφορά το χτίσιμο της εκπομπής του, απορεί με την επιμονή των παραγωγών στο πρόσωπο της Βίκυς Σταυροπούλου, ενώ εκπλήσσεται που το MEGA διάλεξε να κάνει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έναν νέο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

πηγή: zappit.gr