Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο

05-12-22 | ShowBiz

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τη δικαστική διαμάχη που τρέχει με το ΣΕΗ, στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Στάνκογλου από ταξιτζή καθώς και στον Γιώργο Αγγελόπουλο ως ανερχόμενο ηθοποιό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε: “Είδα ένα νέο παιδί με θρασύτητα να λέει: εμένα με είδαν σε ένα ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο“.

“Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να αντεπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες” ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο” δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει:

“Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο”.

 Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.