Βουβός πόνος για την Πέγκυ Ζήνα

13-10-11 | ShowBiz

Βουβός πόνος για την Πέγκυ Ζήνα. Μπορεί να δήλωνε ιδιαίτερα χαρούμενη χθες το μεσημέρι φεύγοντας από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κορούλα της, ωστόσο το βλέμμα της πρόδιδε θλίψη. Πριν από λίγες ώρες τη χαρά της είχε σκιάσει μια τραγική είδηση. Ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και θεωρούσε δεύτερο πατέρα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η Πέγκυ Ζήνα, με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την Ηλέκτρα τους, όπως θα βαφτιστεί, αποχώρησαν από το μαιευτήριο λίγο πριν από τις 3.00 χθες το μεσημέρι. Το μωρό κρατούσε συνεχώς σε μάρσιπο ο Γιώργος Λύρας, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους «μεγάλος χαζομπαμπάς». Αλλωστε, το έχει αποδείξει ήδη, χαράζοντας εδώ και μήνες στο χέρι της καρδιάς το όνομα της κόρης τους.

«Ολα κύλησαν φυσιολογικά. Λίγο πριν από τον τοκετό, δεν το κρύβω, είχα αρκετό άγχος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πλέον υπάρχει στη ζωή μου και ο ρόλος της μάνας» δήλωσε χωρίς ιδιαίτερα χαμόγελα η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα χρώματα του δωματίου της μικρής. Ροζ-γκρι και φιστικί, χρώματα που ηρεμούν τη μαμά! Ωστόσο, μπορεί η ζωή να της χάρισε το πιο όμορφο δώρο, μία πανέμορφη κορούλα, αλλά της πήρε έτσι αναπάντεχα ένα από τα πλέον αγαπημένα της πρόσωπα. Το στήριγμά της από τα 14 της χρόνια, όταν έχασε τον πατέρα της.

Πριν καλά-καλά προλάβει να χαρεί και να νιώσει τη μυρωδιά από το αγγελούδι που μπήκε στη ζωή της, η Πέγκυ Ζήνα στην κυριολεξία γονατίζει από πόνο στο άκουσμα μιας ακόμη δυσάρεστης είδησης. Ο σύντροφος της μητέρας της Στέλλας, ο άνθρωπος που στάθηκε χρόνια ολόκληρα σαν πραγματικός της πατέρας, δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Ειρωνεία της τύχης;

Πριν από πέντε ημέρες βρισκόταν κι αυτός στον προθάλαμο των τοκετών του «Ρέα», αγωνιώντας μέχρι να φέρει η Πέγκυ Ζήνα του το παιδάκι της στον κόσμο. Πήρε το μωρό, το έσφιξε στην αγκαλιιά του και μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα ήταν δίπλα τους στο δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Ο Νίκος Τσιφτελής έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα το βράδυ από ανεύρυσμα. Ενας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, πους στεκόταν δίπλα στην τραγουδίστρια σε κάθε της στιγμή. Μέχρι αργά προχθές το βράδυ η Πέγκυ Ζήνα δεν γνώριζε το παραμικρό. Τόσο ο Γιώργος Λύρας όσο και η μητέρα της Στέλλα δεν ήθελαν να την αναστατώσουν. Σύμφωνα με οικεία τους πρόσωπα, προβληματίστηκαν πολύ για το αν θα έπρεπε να την ενημερώσουν πριν πάρει εξιτήριο.

Τελικά, ο Γιώργος Λύρας ανέλαβε τον «άχαρο» ρόλο να την ενημερώσει για την απώλεια. Η τραγουδίστρια, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει. Μάλιστα, μέχρι να συνέλθει, δεν ήθελε να είναι κοντά στη μικρή πριγκίπισσά της.