J2US: Μεγάλη ανατροπή - Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

11-06-23 | Media

Δυσκολεύουν τα πράγματα στο J2US, καθώς τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το κοινό καλούνται να επιλέξουν ποιος θα αποχωρήσει από το μουσικό σόου του ALPHA εν μέσω βελτίωσης των ζευγαριών, την ώρα που οι επιλογές τους λιγοστεύουν.

Στο 14ο live εμφανίστηκαν οκτώ ζευγάρια, με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει ξεκαθαρίσει από το προηγούμενο Σάββατο για τη διπλή αποχώρηση, καθώς την περασμένη εβδομάδα δεν αποχώρησε κανένα ζευγάρι.

Μάλιστα όπως εξήγησε στο τελευταίο σόου συνυπολογίστηκαν και οι βαθμολογίες του προηγούμενου Σαββάτου.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ότι δεν θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο stage ήταν ο Παντελής Τουτουνζής και η Κατερίνα Στανίση.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έκανε την ανατροπή, καθώς όπως ανακοίνωσε στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας υπήρξε ισοβαθμία, με αποτέλεσμα να μην αποχωρήσει δεύτερο ζευγάρι. Δεν αποκάλυψε ωστόσο ποια ζευγάρια βρέθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις.

Το επόμενο Σάββατο τα επτά συνολικά ζευγάρια που έχουν απομείνει θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια το καθένα, ένα τραγούδι που έχει επιλέξει η παραγωγή και ένα που έχουν επιλέξει εκείνοι.

πηγή: newsbeast.gr