MasrterChef 2023 Τελικός spoiler: Ομαδική με χρηματικό έπαθλο

08-06-23 | Media

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας επιστρέφουν στο πλατό του MasterChef 2023, εκεί όπου θα διαγωνιστούν στον δεύτερο γύρο του τελικού, αλλά όχι μόνοι τους.

Οι κριτές τους επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη, αφού ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσιγκάκος, η Μαρία Λαζαρίδου κι ο Γιώργος Πορφύρης θα εισβάλλουν στην κουζίνα.

'Πρόκειται για τους τελευταίους 4 μάγειρες που αποχώρησαν από το MasterChef 2023, οι οποίοι στο επεισόδιο της Δευτέρας επιστρέφουν για να διεκδικήσουν το δικό τους έπαθλο στην ομαδική του τελικού.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπέη θα μαγειρέψει μαζί με τον Γιώργο Πορφύρη και τον Άγγελο Τσιγκάκο, ενώ ο Νίκος Τράκας με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

Οι μάγειρες που θα είναι στην ομάδα που θα κερδίσει τη δοκιμασία, κερδίσουν από 5.000 ευρώ ο καθένας.

Μόνο που οι εξελίξεις στην κουζίνα θα φέρουν ένταση, ειρωνείες και παράπονα από τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι μιλώντας στο κιου θα κατηγορήσουν ο ένας τον άλλο για τη συμπεριφιρά του.

Πάντως, αυτή η δοκιμασία κάνει ένα όνειρο του Γιώργου Ποφρύρη πραγματικότητα. Ήταν το παράπονό του που με δύο συμμετοχές στο MasterChef δεν είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Αυτό αλλάζει στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/6 στις 21:00 στο Star. Αφού ο πιο δημοφιλής μάγειρας του φετινού διαγωνισμού θα συμμετέχει σε μια δοκιμασία τελικού, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Τα πιάτα στήνονται και παρουσιάζονται στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Από κάποια οι τρεις κριτές ενθουσιάζονται πολύ. Σε ποια από τις δύο ομάδες ανήκουν; Ποιοι θα φύγουν από την κουζίνα με το έπαθλο στην τσέπη;

Πηγή: ieidiseis.gr