Survivor All Star spoiler: Η 1η ασυλία κι ο υποψήφιος για αποχώρηση

04-06-23 | Media

Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική του ευθεία μετά από την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια το βράδυ της Πέμπτης 1/6. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

 
Αυτή όμως που ξεχώρισε ήταν η κραυγή του Νίκου Μπάρτζη, μόλις ακούστηκε το όνομα του Τάκη Καραγκούνια. Τα υπόλοιπα σχόλια και την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία των δύο ομάδων θα αργήσει λίγο μέχρι να τα μάθει το τηλεοπτικό κοινό. Αφού ο ΣΚΑΪ δεν θα προβάλλει επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή 4/6, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. 
Έτσι το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 5/6, όπου θα προβληθούν και όλες οι συζητήσεις στα πηγαδάκια των κόκκινων και των μπλε για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα σχόλια των κόκκινων, οι οποίοι είχαν και τις περισσότερες επαφές μαζί του.

 Όσο αφορά την πρώτη ασυλία της 22ης εβδομάδας του Survivor All Star, ο αγώνας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τους παίκτες της κόκκινης ομάδας που παίζουν 4 εναντίον των 6 παικτών της μπλε. Η τελευταία αποχώρηση δεν θα τους δυναμώσει και τα συνεχόμενα run θα τους κουράσουν πολύ. Χάνουν την πρώτη ασυλία και πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είναι και ο χειρότερος αγωνιστικά.

Τρελοί οι πανηγυρισμοί από την αποχώρηση του Καραγκούνια από το Survivor All Star: