Σασμός: Αντώνης και Άσπα στήνουν παγίδα στον Κώστα

06-10-22 | Media

Οι μέρες περνούν και ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου φαίνεται πως έχει συλληφθεί. Το μυστήριο όμως που φαίνεται ότι καλύπτει τον φόνο του Άγγελου έχει βάλει σε σκέψεις τον Αντώνη.

Ο Κώστας στη σειρά «Σασμός» φαίνεται να είναι ο ένοχος για τον φόνο του Άγγελου και έτσι ο Αντώνης προκειμένου να τον συλλάβει του στήνει παγίδα με την βοήθεια της Άσπας.

Ο Αντώνης της αναφέρει πως θα πρέπει να την “χρησιμοποιήσει” σαν δόλωμα, προκειμένου να στριμωχτεί ο Κώστας. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν η Άσπα δεχτεί να τον προσεγγίσει ξανά…

Η Άσπα, ακούγοντας τις οδηγίες του Αντώνη, ζητά από τον Κώστα να μιλήσουν. Ο Κώστας την επισκέπτεται στην καντίνα, χωρίς να γνωρίζει πως η αστυνομία καραδοκεί κρυμμένη.

Πάνω σε έναν καυγά, ο Κώστας εξοργίζεται και φωνάζει πως εκείνος δολοφόνησε τον Άγγελο, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Μόλις το ομολογεί, η αστυνομία ορμά και τον συλλαμβάνει.

Η Άσπα καταρρέει στα χέρια του Μύρωνα, γεμάτη τύψεις. Ο άντρας της ζωής της πέθανε εξαιτίας του πρώην της κι αυτό είναι τόσο βαρύ που δε μπορεί να το χωνέψει.