Το σχόλιο της Στεφανίδου για την ταχύτητα του Ιάσονα προκάλεσε σάλο στο Twitter!

19-03-21 | Media

Η αποκάλυψη του βίντεο που αποτύπωσε τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου μπροστά στη Βουλή και δείχνει σωρεία παραβάσεων, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου αλλά και για την ίδια την φρουρά της Βουλής.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό έστριψε αριστερά, δηλαδή εντελώς παράνομα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή και θανατηφόρα σύγκρουση.

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας καταιγισμό αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.

Οργή στο Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του ελληνικού Twitter εξέφρασαν με αναρτήσεις τους την οργή τους για την αμφιλεγόμενη τοπποθέτηση της παρουσιάστριας για το τροχαίο στη Βουλή. Ακολουθούν ενδεικτικές αναρτήσεις.

Πλυντηριάκι με μαστοριά Τατιάνας.
-''Μήπως είναι πειραγμένο το βίντεο;
-Γιατί όλοι πάνε αργά...ο ταξιτζής δίνει προτεραιότητα... όλα κυριλέ και φαίνεται ότι τρέχει η μηχανή σφαίρα με τρομερή ταχύτητα!!!
-Όχι αυτό είναι το βίντεο.
-Μάλιστα. pic.twitter.com/lKDEUU71gY

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss) March 19, 2021

 

Εκεί στο AlphaTv δεν ντρέπονται καθολου; Εντάξει δεν περιμέναμε από την Τατιάνα να γίνει σοβαρή δημοσιογράφος αλλά δυο μήνες τώρα έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! #ιασονας #Σκατιανα

— Katerinio (@Katerina_Tsr) March 19, 2021

 

Η Τατιάνα μαζί με όλη τον ακροδεξιό εμετό του internet κατηγορούν τον νεκρό για το δυστύχημα, για να προστατεύσουν τον αστυνομικό που το προκάλεσε και τον πρόεδρο της Βουλής, στο γκαράζ της οποίας πήγε και κρύφτηκε.#ιασονας

— Nikos Sverkos (@nikos_sverkos) March 19, 2021

 

Τατιάνα: '«βλέπω τον οδηγό του αυτοκινήτου να ελέγχει, κ τον Ιάσονα να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα»'
Αναζητείται εμβόλιο για τον ιό των ελληνικών ΜΜΕ #μμε_ξεφτιλες #τροχαιοβουλη pic.twitter.com/kWptpCWRmH

— Dennis the Menace   (@dennis1984_) March 19, 2021

 

Η Τατιάνα θέλει πρώτα να δει το βλέμμα του οδηγού της Μπακογιάννη για να βγάλει πόρισμα#τροχαιοβουλη

— Xristos s* (@xsview) March 19, 2021

dikaiologitika.