GNTM: Χώρισε η Εμμανουέλα αμέσως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι!

21-11-19 | Media

Η Εμμανουέλα, η οποία αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Τρίτης, ήταν μία από τις πιο αγαπητές κοπέλες του διαγωνισμού μόδας και η αποχώρησή της ήταν απρόσμενη.

Η 22χρονη πριν μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είχε δηλώσει ότι είναι παντρεμένη επί δύο χρόνια και ο σύζυγός της, Χρήστος, ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ συγκαταβατικός και υποστηρικτικός όσον αφορά στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Η ίδια είχε πει, μάλιστα ότι εκείνος την είχε παρακινήσει να δηλώσει συμμετοχή.

Ο γάμος τους όμως, όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν κράτησε, καθώς η Εμμανουέλα του ζήτησε διαζύγιο αμέσως μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό.

«Χώρισαν γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι η Εμμανουέλα θεώρησε πως δε θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κι ενώ πριν μπει στο GNTM και κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Εμμανουέλα είχε μερικές φωτογραφίες με τον Χρήστο στο προφίλ της στο Instagram, πλέον τις έχει σβήσει. Κι εκείνος το ίδιο…