Media

Dancing with the Stars: Αποχώρισε η Πατρίτσια Περιστέρη

-
10-05-10

Τρίτη και φαρμακερή ήταν για την Πατρίτσια Περιστέρη η συμμετοχή της στα υποψήφια για αποχώρηση ζευγάρια από το Dancing with the Stars.

Η Πατρίτσια είδε τελικά την πόρτα της εξόδου, αν και λόγω των άλλων δύο συμμετοχών της ως υποψήφια για αποχώρηση ο παίκτης Βλάχος την είχε αποκαλέσει νωρίτερα ζευγαροφάγο.

Έτσι παρέμειναν η Έρρικα και ο Θοδωρής, ενώ πρώτη από τη ζώνη αποχώρησης διασώθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία νωρίτερα γκρίνιαξε στην επιτροπή για τη βαθμολογία.

Σάρωσε τα εννιάρια για άλλη μία φορά η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία στο διαγωνισμό της Κυριακής το έριξε στο τουίστ.

Για το χορευτικό της αυτό απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, ενώ απευθυνόμενη στο Γιάννη Λάτσιο είπε ότι «σκοτώνεται στην προπόνηση».