Media

Χωρίς δελτίο ειδήσεων απόψε το MEGA λόγω στάσης εργασίας

-
12-04-16

Οι εργαζόμενοι του MEGA αποφάσισαν 4ωρη στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 22:00 και έτσι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δεν θα βγει στον αέρα απόψε.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22:00.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί: