Φαλλοπλαστική ποιος τη χρειάζεται και τι επιπλοκές υπάρχουν

18-02-22 | Υγεία

Η φαλλοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται για την αποκατάσταση του πέους μετά από σοβαρό τραυματισμό ή για τη διόρθωση μιας συγγενούς πάθησης η απλά γιατί κάποιος μπορεί να θέλει ένα μεγαλύτερο πέος. Είναι μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση που συνήθως απαιτεί πολλαπλές διαδικασίες.

Ποιος πραγματικά χρειάζεται την φαλλοπλαστική;
Ανάγκη για να υποβληθούν σε φαλλοπλαστική έχουν άτομα τα οποία έχουν αποφασίσει να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άνδρα, αλλά και άτομα τα οποία πάσχουν από γενετικές καταστάσεις που χρειάζονται αποκατάσταση όπως :

Εκτός όμως από τις γενετικές καταστάσεις υπάρχουν και περιπτώσεις που απαιτείται φαλλοπλαστική λόγω τραυματισμών όπως :

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της φαλλοπλαστικής;
Κατά τη διάρκεια της φαλλοπλαστικής, οι χειρουργοί παίρνουν ένα μεγάλο τμήμα δέρματος και ιστού από άλλη περιοχή του σώματός σας και το τοποθετούν στη βουβωνική χώρα. Η φαλλοπλαστική μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετες διαδικασίες για:

Πώς προετοιμάζομαι για χειρουργική επέμβαση πέους;

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ο ασθενής θα υποβληθεί σε αξιολογήσεις και δοκιμές που περιλαμβάνουν:

Ποιος είναι ο κίνδυνος επιπλοκών;
Η φαλλοπλαστική είναι μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση πέους και είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε πολλές επιπλοκές. Η επίσκεψη σε έναν έμπειρο χειρουργό μειώνει τον κίνδυνο των επιπλοκών. Οι επιπλοκές είναι λιγότερο πιθανό να επηρεάσουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά σας όταν αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές της φαλλοπλαστικής;
Οι επιπλοκές της ανακατασκευής των γεννητικών οργάνων και της χειρουργικής επέμβασης από γυναίκα σε άντρα μπορεί να περιλαμβάνουν:

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επιτευχθεί ένα λειτουργικό πέος;
Η επίτευξη της πλήρους λειτουργίας του πέους σας απαιτεί σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα χρόνο ή περισσότερο. Μπορεί να απαιτήσει πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Η διάρκεια της ανάρρωσης σας εξαρτάται εν μέρει από το εάν η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει:

Εν Συντομία
Η φαλλοπλαστική είναι ένας τύπος χειρουργικής επέμβασης για την επιδιόρθωση ή την κατασκευή ενός πέους. Ένα άτομο μπορεί να θέλει να κάνει φαλλοπλαστική για πολλούς και διάφορους λόγους. Εάν θεωρείται πως η φαλλοπλαστική είναι η επέμβαση που χρειάζεστε, θα πρέπει αρχικά να μιλήσετε με έναν χειρουργό ουρολόγο για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες από μία διαδικασίες για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι επιπλοκές είναι συχνές.

Το διαβάσαμε στο: redelpene.com