ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε σε μια μεγάλη πιατέλα τα κομμένα λαχανικά σε κύκλους. Τυλίξτε τις φέτες από ρεπάνι σε χωνιά και στερεώστε τες με ξύλινες φουρκέτες. Βάλτε τα χωνιά να σταθούν δύο ώρες μέσα σε κρύο νερό. Αφαιρέστε τις φουρκέτες και τοποθετήστε τα στο κέντρο της σαλάτας. Βάλτε μέσα σε κάθε χωνί ένα κομματάκι κόκκινη πιπεριά. Περιτριγυρίστε τη σαλάτα με φυλλαράκια χίκορι. Πασπαλίστε τη με αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι και περιχύστε τη με λάδι και λεμόνι σε αναλογία 2 προς 1, λίγο πριν τη σερβίρετε.
Καλή επιτυχία .
<< ... Περισσότερες Σ