Σαλάτα με ρόκα, κόκκινα σταφύλια, κατσικίσιο τυρί και αβοκάντο

17-03-19 | Σαλάτες

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. ρόκα

200 γρ. κόκκινα σταφύλια χωρίς σπόρια

1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια

150 γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο

100 γρ. χοντροκομμένα καρύδια

½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

50 γρ. ηλιέλαιο

3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 κ.σ. μέλι

¼ κ.γ. αλάτι

1/8 κ.γ. πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το ξύδι βαλσάμικο, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και να ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να δέσει.

 

2Αδειάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε τη σάλτσα μας από πάνω ανακατεύουμε με δυο κουτάλια και σερβίρουμε.

 

Πηγή: giorgostsoulis.com