Κοτόπουλο με κάρι και κάσιους. Βίντεο

07-01-11 | Πουλερικά

Κοτόπουλο με κάρι και κάσιους

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα

Αλατοπιπερώνουμε τα κοτόπουλα. Τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά και σε αντικολλητικό σκεύος με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρασί το αφήνουμε να πάρει μια βράση.  Ρίχνουμε το κάρυ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπάσει σχεδόν τα κοτόπουλα. Κατεβάζουμε την φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία και το αφήνουμε να βράσει. Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο, και φυσικά έχει μείνει με σάλτσα (αυτό το φροντίζουμε εμείς ρίχνοντας αν χρειαστεί νερό, ή αφήνοντάς το παραπάνω να βράσει,  τσεκάροντάς το για να μην μας κολλήσει, να μην κολυμπάει στα νερά αλλά να έχει αρκετή σάλτσα) ανακατεύουμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα κοτόπουλα, προσθέτουμε τα κασιους και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε το ρύζι, και του προσθέτουμε τα καβουρδισμένα κουκουνάρια. Αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με κάσιους και δίπλα μια κουπάτη μερίδα ρύζι με κουκουνάρι.