ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

20-11-07 | Πίτες

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ

 


 

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σ' ένα μπολ, το μοσχοκάρυδο, τη φρυγανιά, τη ζάχαρη, τα καρύδια, τα κολοκύθια και το αυγό και τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά. Αλείφουμε ένα ταψάκι με βούτυρο. Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα, τα αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο, βάζουμε στο κάθε φύλλο κατά μήκος τη γέμιση, διπλώνουμε το φύλλο κατά μήκος και το βάζουμε κυκλικά στο ταψάκι, σα σαλιγκάρι. Μόλις γεμίσει το ταψάκι, ψήνουμε για 1 ώρα στους 175 βαθμούς Κελσίου. Μόλις η πίτα κρυώσει, την πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και με κανέλα.

  • Καλή επιτυχία .


    << ... Περισσότερες Συνταγές... >>