Ριζότο με κοτόπουλο και παρμεζάνα

09-10-16 | Κρεατικά

Αυτό το φαγητό γίνεται εύκολα και γρήγορα ενώ τα υλικά εκτός από την πάστα τρούφας δεν είναι εξεζητημένα οπότε κάνουν για όλα τα μπάτζετ. Καλή επιτυχία!

Υλικά για 2-4 άτομα

Εκτέλεση

  1. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους.
  2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το μισό βούτυρο και περιμένετε να ζεσταθεί.
  3. Μόλις ζεσταθεί το βούτυρο, βάζετε μέσα στο τηγάνι το κοτόπουλο και το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
  4. Προσθέτετε το ρύζι και ανακατεύετε.
  5. Στη συνέχεια προσθέτετε το ζωμό κότας.
  6. Ανακατεύετε συνεχώς για να μην κολλήσει το ρύζι.
  7. Μόλις το ρύζι μαλακώσει σε μεγάλο βαθμό, που σημαίνει ότι θα έχει βράσει όσο πρέπει, προσθέτετε αλατοπίπερο, την τρούφα και το μαϊντανό.
  8. Ρίχνετε αυτά τα υλικά και κλείνετε το μάτι.
  9. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε την τριμμένη παρμεζάνα για να λιώσει μέσα στο ριζότο και το υπόλοιπο βούτυρο.
  10. Ανακατεύετε για να εμπλουτιστεί η γεύση. Σερβίρετε το ριζότο ζεστό.

newsbeast