Παγωτό ροδάκινο με αμύγδαλα και τρούφα

28-07-19 | Γλυκά

Υλικά

6 αρκετά ώριμα ροδάκινα

1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα

αμύγδαλα 

τρούφα

 

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια τα ροδάκινα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.

Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.

 

Πηγή : minervahorio.gr