Γαρίδες τυλιχτές σε φύλλο κρούστας
Τυλίγουμε τις γαρίδες στο φύλλο κρούστας και το βρέχουμε στην άκρη του τέλους με ασπράδι αυγού για να κλείσει. Τα τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο σε χαμηλά θερμοκρασία έως ότου πάρουν χρώμα. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το ίδιο και το lolo rosso. Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν και τα τοματίνια στη μέση. Στο τέλος χτυπάμε σε μίξερ το ελαιόλαδο, το χυμό από το μοσχολέμονο, αλάτι, πιπέρι και ένα παγάκι για να παραμείνει το ντρέσινγκ παχύρευστο. Το ρίχνουμε μέσα στην σαλάτα και το αναμιγνύουμε για να πάει παντού. Σερβίρουμε την σαλάτα στη μέση του πιάτου και τις γαρίδες όρθιες πάνω στη σαλάτα.