Προγνωστικά στοιχήματος: Μονό και δυάδα στο 3,50

07-12-22 | Betting Tips

Διήμερη διακοπή στο Μουντιάλ 2022 που επιστρέφει ξανά την Παρασκευή με την προημιτελική φάση, ωστόσο τα προγνωστικά στοιχήματος στο Betmarket.gr δεν σταματούν ποτέ. Το επόμενο διήμερο έχει εμβόλιμες αγωνιστικές στις δεύτερες κατηγορίες τόσο της Ιταλίας όσο και της Ισπανίας, οπότε εκεί θα εστιάσω στη σημερινή μου στήλη.

Θα ξεκινήσω από τους Ιταλούς, εκεί όπου έχουμε το Τερνάνα - Κάλιαρι. Η Τερνάνα στο ντεμπούτο του τεχνικού Αντρεατσόλι γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Βενέτσια, σε ένα ματς όπου αυτό που εγώ προσωπικά κράτησα ήταν η ενέργεια που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το ότι δημιούργησε 17 τελικές (οι 8 στην εστία)! Λίγο άδικο το τελικό αποτέλεσμα, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ (Μπερτινάτο).

Στην αντίπερα όχθη, η Κάλιαρι έχει κολλήσει στις ισοπαλίες (5 σερί), όμως τα παιχνίδια της έχουν καλό ρυθμό αλλά και πολλά τέρματα. Δεν είναι τυχαίο πως στα 8 τελευταία ματς της μετρά 7 Goal/Goal, ενώ στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της επιβεβαίωσε το Over 3,5.

Η γηπεδούχος θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη με τον καινούριο προπονητή και διαθέτει μεσοεπιθετική ποιότητα για να τα καταφέρει. Βέβαια, αμυντικά κάνει συχνά πυκνά παιδαριώδη λάθη, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Κάλιαρι.

Εκτιμώ ότι θα δούμε ένα ματς με καλό τέμπο και εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με το Over 2,5 να έχει ανώτατη τιμή το 2,00 από την Betsson μέσω του TopOdds. Ανεβάζοντας το ρίσκο μπορούμε να στραφούμε και προς το Over 3,5 του 3,50 από την ίδια εταιρία.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ισπανία (2η κατηγορία)

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας κρατάω ζεστά τον άσο της Καρταχένα με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ Β σε απόδοση 1,76 από τη Novibet.

Η Καρταχένα διανύει περίοδο φόρμας, καθώς έρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της εντός έδρας (3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς). Η Βιγιαρεάλ Β προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί σε 6/8 παιχνίδια της, μάλιστα στα τρία τελευταία δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Στο Ουέσκα - Ανδόρα έχουμε δύο ομάδες με πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού, αφού αμφότερες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική τους συμπεριφορά και στην επίθεση ότι προκύψει.

Ενδεικτικά η Ουέσκα μετρά τέσσερα διαδοχικά Under 1,5 μπροστά στο κοινό της, ενώ η Ανδόρα έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 3/4 ματς της στο δρόμο.

Από τις αναμετρήσεις που εκ πρώτης όψεως πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία και αν συμβεί αυτό εκτιμώ ότι θα γύρει προς την πλευρά της φιλοξενούμενης, αφού επιθετικά τη θεωρώ πιο ικανή. Με βάση αυτό το σκεπτικό μου αρέσει το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 + Under 2,5, το οποίο παίζεται στο 2,00 από τη Novibet.

Τις δύο παραπάνω επιλογές θα τις κάνω δυάδα, συνολικής απόδοσης 3,78.

Betmarket Επιλογές

Μονό (Betsson)

ΙΤΑ2 - 7/12 - 21:30 - Τερνάνα - Κάλιαρι - Over 3,5 (3,50) επί 10 μονάδες.

Δυάδα (Novibet)

ΙΣΠ2 - 7/12 - 20:00 - Καρταχένα - Βιγιαρεάλ Β - 1 (1,76)

ΙΣΠ2 - 7/12 - 20:00 - Ουέσκα - Ανδόρα - Χ2 + Under 2,5 (2,00)