Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, όμως έκανε μια εξαίρεση σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «El Pais» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σακίρα.
«Ερωτεύτηκα το άτομο, όχι την ιδιότητα της τραγουδίστριας» είπε ο 25χρονος αμυντικός. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ζευγάρι με εκείνη. Ναι, εκείνη μιλάει για όλα, το ξέρω. Δεν με ενοχλεί. Η Σακίρα αποτελεί έμπνευση για εμένα, αποτελεί μια τεράστια πηγή επιρροής. Δεν είναι ωραίο να μας κυνηγούν οι φωτογράφοι, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε τη ζωή μας σαν να μη συμβαίνει τίποτα».
Ο Πικέ δεν είπε κουβέντα για τις φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος, αλλά ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι θα αφιερώσει έναν πανηγυρισμό στην αγαπημένη του για ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός.
Για τον Πικέ ωστόσο σημασία έχει να φτάσει η Ισπανία ώς τον τελικό και να υπερασπιστεί τον τίτλο της, μια προσπάθεια που ξεκινά απόψε κόντρα στη Γαλλία.
Λέγεται πάντως ότι οι «τρικολόρ» έχουν προβλήματα στα αποδυτήρια, που μυρίζουν μπαρούτι, από τη στιγμή που ο Χατέμ Μπεν Αρφά επιτέθηκε στον προπονητή Λοράν Μπλαν, όταν αντικαταστάθηκε στο 59’ του ματς με τη Σουηδία.
«Βγάζεις εμένα και αφήνεις μέσα τους ανύπαρκτους» είπε ο Μπεν Αρφά κι εκεί πετάχτηκε ο Νασρί (προφανώς θεώρησε ότι αναφερόταν στον ίδιο) και τσακώθηκε με τον συμπαίκτη του.