Euro 2012

Euro 2012: Ψάχνουν τη νίκη Αγγλία και Σουηδία

Zougla.gr
15-06-12

Με στόχο να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο Δ’ όμιλο του Euro 2012 Αγγλία και Σουηδία κοντράρονται στο Κίεβο (21:45, ΕΤ1). Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, καθώς όποιος χάσει θα μείνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης.

Οι Σουηδοί αντιμετωπίζουν πολλά εσωτερικά προβλήματα, αφού η ομάδα έχει διχαστεί, μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Μάρκους Άλμπακ. Στο αρχικό σχήμα ο Έρικ Χάμρεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ελμάντερ αντί του Ρόζενμπεργκ δίπλα στον Ζλάταν, ενώ στην Αγγλία θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Άντι Κάρολ.

Στις 21 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν προηγηθεί, οι δύο ομάδες μετρούν από 6 νίκες, ενώ 9 παιχνίδι ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Πιθανές συνθέσεις:

Σουηδία (Χάμρεν): Ίσακσον, Όλσον, Μέλμπεργκ, Λούστιγκ, Γκράνκβιστ, Κάλστρομ, Σβένσον, Λάρσον, Τοϊβόνεν, Ελμάντερ, Ιμπραΐμοβιτς.

Αγγλία (Χότζον): Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Τζέραρντ, Μίλνερ, Πάρκερ, Γιανγκ, Γουέλμπεκ, Κάρολ.