Αθλητικά

Super League: Ο πρωτοπόρος Άρης παίζει με Λεβαδειακό, νίκη μόνο ψάχνουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Μαρία Απαλαχίδου
03-11-24

Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αγώνες, μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού με 2-1 και την ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Παναιτωλικό. 

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας ξεκινά στις 16:30, όπου ο πρωτοπόρος Άρης θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς η ομάδα του Μάντζιου στοχεύει σε νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. 

Στις 17:00, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, σε έναν αγώνα που σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του νέου προπονητή Ρούι Βιτόρια στον πάγκο της ομάδας. 

Η αγωνιστική μέρα θα ολοκληρωθεί με δύο αναμετρήσεις στις 20:30, όπου η Λαμία θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο αγώνας της Ένωσης, η οποία αναζητά τους βαθμούς μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-1
Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-1

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

16:30 Άρης-Λεβαδειακός
17:00 Βόλος-Παναθηναϊκός
20:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ
20:30 Λαμία-ΠΑΟΚ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

17:30 Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ

πηγή: topontiki.gr