Παναθηναϊκός: Οι 7 εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με τους Τούρκους

03-01-24 | Αθλητικά

Το τουρκικό μέσο "yenisafak" αποκάλυψε τη μεταγραφική λίστα του Φατίχ Τερίμ. Αυτοί είναι οι επτά παίκτες που θέλει στον Παναθηναϊκό ο 70χρονος τεχνικός.

Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, Live από το SPORT24), με τα τουρκικά μέσα να ασχολούνται με το πρώτο ματς του 70χρονου τεχνικού.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, συζητούν και τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνει ο Τούρκος τεχνικός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "yenisafak", ο Τερίμ έχει επτά "εκλεκτούς" στη λίστα του.

Panathinaikos TD Fatih Terim'in transfer etmek istediği oyuncular ortaya çıktı.

???????? Angelino
???????? Gedson Fernandes
???????? Bakasetas
???????? Çağlar Söyüncü
???????? Olimpiu Morutan
???????? Fernando Reges

[Yeni Şafak] pic.twitter.com/ToIzUJ7XCM

— FreeKick (@FreeKickTR) January 3, 2024

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα είναι ήδη γνωστό ότι απασχολεί τους πράσινους, ενώ ο Ολιμπίου Μορουτάν της Ανκαραγκιουτσού έχει επίσης, συνδεθεί με την ομάδα μετά τον ερχομό του Τούρκου προπονητή.

Στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται επίσης, ο Γκέντσον Φερνάντες, τον οποίο ο Τερίμ ήθελε απ' όταν ήταν στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Μεταξύ των ονομάτων που πρωταγωνιστούν στη φερόμενη λίστα του Τερίμ είναι κι ο αμυντικός της Μονπελιέ, Κρίστοφερ Ζουλιέν. Ο 30χρονος μετακόμισε στην αρχή της σεζόν από τη Σέλτικ στη Μονπελιέ.

Ο Ανχελίνιο είναι ένα από τα ονόματα "έκπληξη", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο Ισπανός αριστερός επιθετικός μπακ θα αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και θα αγωνιστεί δανεικός σε άλλη ομάδα αν το επιτρέψει η Λειψία.

Ο Τερίμ θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού κι ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού είναι σίγουρα το πιο ηχηρό όνομα στη λίστα που φέρουν στη δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο 27χρονος Τούρκος στόπερ, με καριέρα σε επίπεδο Bundesliga (Φράιμπουργκ) και Premier League (Λέστερ), αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ατλέτικο ως ελεύθερος κι έχει αγωνιστεί σε μόλις οκτώ παιχνίδια.

Ο τελευταίος υποψήφιος είναι ο Βραζιλιάνος Φερνάντο Ρέγες, που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη την 1η Ιανουαρίου. Ο 36χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στους Ανδαλουσιανούς 4,5 χρόνια.

Πηγή: sport24.gr