Champions League: ΑΕΚ- Άντβερπ απόψε ζωντανά στις 22.00

30-08-23 | Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο, ηττήθηκε ξανά από την Μπράγκα, αυτή τη φορά με 1-0 και έμεινε εκτός Champions League. Την δική της πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, διεκδικεί απόψε στις 22:00 η ΑΕΚ, κόντρα στην Αντβέρπ, σε μία αναμέτρηση που θα απολαύσετε στο Mega.

Μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Γιατί χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αστοχία και την ατολμία του στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μπράγκα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν τα πάντα σωστά, εκτός από τα τελειώματα των φάσεων.

Η Μπράγκα περίμενε ένα κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού και το βρήκε στο 83’, με τον Μπρούμα να σκοράρει στο τετ-α-τετ με τον Μπρινιόλι το μοναδικό γκολ του ματς. Σκορπώντας απογοήτευση στους 65.000 οπαδούς του Τριφυλλιού που δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα στο Σπύρος Λούης.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί πλέον στους ομίλους του Europa league. Οι πράσινοι θα πάρουν μέρος στην κλήρωση της Παρασκευής, στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι. Οι ερυθρόλευκοι πατώντας στο 3-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, σε ένα ματς που θα παρακολουθήσετε απ’ ευθείας από το MEGA.