Super League: Πλατανιάς - Πανιώνιος 3 - 0

10-01-15 | Αθλητικά

Ο Πλατανιάς κυριάρχησε πλήρως απέναντι στον Πανιώνιο και πήρε σπουδαία νίκη με 3-0, στο πλαίσιο της 11ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής της Super League. Δύο γκολ πέτυχε ο Μιλούνοβιτς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τόρες.

A' Ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Πανιώνιο να μπαίνει καλύτερα στο ματς και τον Πλατανιά να ανεβάζει με την πάροδο του χρόνου "στροφές". Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλές της στιγμές και να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.   

Β' Ημίχρονο

Τα πάντα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Κολοβό να σημαδεύει δοκάρι σε προσπάθειά του να νικήσει τον Ολιμπά στο 50ο λεπτό του αγώνα. Στο 55' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μιλούνοβιτς να χρίζεται σκόρερ.

Στο 59' ο Βαγγέλης Οικονόμου είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς από τον Μάριο Λαμπρόπουλο και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και στο 70ο λεπτό βρήκαν και πάλι δίχτυα με τον Μιλούνοβιτς να χρίζεται εκ νέου σκόρερ μετά από πανέμορφη ασίστ του Τόρες με το τακουνάκι.

Στο 79' ο Μπουμάλ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από κοντινή απόσταση, όμως σημάδεψε και αυτός το δοκάρι.

Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε στο 84' ο Τόρες, "σφραγίζοντας" μια πολύ σημαντική νίκη για τον Πλατανιά.

Παίκτης από «χρυσάφι»

Ο Μιλούνοβιτς με τα δύο γκολ που σημείωσε κατακτά επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου στο παιχνίδι.

Η «σφυρίχτρα»

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη δεύτερη κίτρινη και την αποβολή του Οικονόμου από το ματς, φάση για την οποία ελέγχεται ο Μάριος Λαμπρόπουλος.

Έτσι νίκησε

Έχοντας το προβάδισμα και με παίκτη παραπάνω ο Πλατανιάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με δύο ακόμη τέρματα έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μιλούνοβιτς (76' Μιλούνοβιτς), Τσουράκης (85' Μαχαμάτ), Μπεριάν (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Παντίδος,  Οικονόμου, Σιώπης (57' Κόρμπος), Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα (73' Μπούζας), Κολοβός (65' Πάνος), Μπουμάλ, Γιάννου.