Και πως να μην χαμογελάει ο πάντα απαιτητικός Άγγελος Αναστασιάδης; Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τους παίκτες του να αποδίδουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και να διαλύουν την 2η της βαθμολογίας Βέροια με 4-1 στην Τούμπα . Μακ, Σαλπιγγίδης, Κάτσε και Αθανασιάδης οι σκόρερ του "Δικεφάλου του Βορρά", ο Μπεν το γκολ της τιμής για την 'Βασίλισσα".
Το αυθόρμητο γέλιο του Άγγελου Αναστασιάδη στο τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας μαρτυράει με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην αναμέτρηση μεταξύ του πρωτοπόρου και της 2ης της βαθμολογίας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έπαιξε... playstation απέναντι στην ομάδα του Γκρανέρο και επέστρεψε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά την ήττα από την Φιορεντίνα . Στην κορυφή με 19 βαθμούς οι "ασπρόμαυροι", τέσσερις περισσότερους από τη σημερινή αντίπαλό του.
1ο ημίχρονο: Ο… εκρηκτικός ΠΑΟΚ επέστρεψε. Μετά από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο έδειξε στο ματς με την Φιορεντίνα, ο “Δικέφαλος του Βορρά” επέστρεψε… αγριεμένος στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League μετατρέποντας σε “θύμα” την 2η της βαθμολογίας Βέροια. Οι “ασπρόμαυροι” ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική και μόλις στο 2’ έδειξαν τις διαθέσεις τους στη “Βασίλισσα”. Μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου από τον Ρατς, η μπάλα πέρασε απ’ όλους μέσα στην περιοχή και έφτασε στα πόδια του Κίτσιου, ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από την εστία. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να απειλήσει ξανά ο ΠΑΟΚ με το “ψαλιδάκι” του Αθανασιάδη, το οποίο δεν βρήκε στόχο.
περισσότερα στο pamesports.gr