Νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον Λεβαδειακό

06-04-14 | Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει έδειξε ότι είναι ικανός να νικά εύκολα και ότι η ομάδα του Αναστασίου έχει μπει για τα καλά σε τροχιά νικών με το 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο σημαντικό σημείο ο Παναθηναϊκός δείχνει απόλυτα έτοιμος για επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου (ΟΦΗ) και πλέ οφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία και έφτιαξε φάσεις με Πέτριτς και Μπεργκ. Το προβάδισμα για την ομάδα του Ανστασίου ήρθε στο 39' με τον ...ασυνήθη ύποπτο, Κουτρουμπή. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε ξεχασμένος στην άμυνα του Λεβαδειακού μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου, σταμάτησε την μπάλα και νίκησε τον Πρζιρόβσκι με σουτ για το πράσινο προβάδισμα.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Ο Καπίνο στο 41' επιχείρησε να παίξει γρήγορα με βολέ αλλά άθελά του τροφοδότησε τον Κονέ, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ...ξόδεψε πολλή ώρα στην επίθεση δημιουργώντας της προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Αυτό ήρθε στο 63'. Καλοζυγισμένη σέντρα του Νάνο με τν Καρέλη να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα πήρε μέσα τα χέρια του Πρζιρόβσκι παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Το προβάδισμα των πράσινων δεν τους φρέναρε και συνέχισαν να πιέζουν.

περισσότερα στο pameports.gr