Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Μετά την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι αντί του Μίρζα Μπέγκιτς, τέλος και ο Τζαμάριο Μουν!
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε δύο μήνες στο «μεγάλο λιμάνι», καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ώστε ο Ολυμπιακός να μην παίζει με δύο ομάδες σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.
Ο Μουν που αποκτήθηκε την περίοδο που ήταν τραυματίας ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αποτελέσει παρελθόν, όπως ενημέρωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» τον ατζέντη του. Ο Πέτγουεϊ θα πάρει την θέση του Μουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός και με τον Μίρζα Μπέγκιτς μετά την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι.
Περισσότερα στο Pamesports.gr