Γεννημένος να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει του... κεφαλιού του, ο Κώστας Μήτρογλου, ο «πιστολέρο» των γηπέδων, ετοιμάζει βαλίτσες για το νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Τα επεισόδια της διαδρομής του εντός και εκτός γηπέδων είναι πολλά. Η πορεία άρχισε στις 12 Μαρτίου του 1988 στις Κρηνίδες της Καβάλας. Εκεί, οι γονείς του, Αναστασία και Γιώργος κράτησαν τον μικρό Κωνσταντίνο για πρώτη φορά στα χέρια τους και λίγο αργότερα όλοι μαζί βρέθηκαν μετανάστες στην Γερμανία.
Μόλις έγινε πέντε ετών όλοι κατάλαβαν ότι ο μικρός θα έπαιζε ποδόσφαιρο. Αυτό έκανε ήδη και τίποτα άλλο. Ο μπαμπάς του ως φίλαθλος του Ολυμπιακού και θαυμαστής του Πολέτι έπαιζε τερματοφύλακας στην Λούντβιχσχάφεν, την ομάδα της γειτονιάς του.
περισσότερα στο Pamesports.gr