Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Καλλονή και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη φορά με ανατροπή, αυτή τη φορά εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, στους Ζοσιμάδες, με σκορ 1-2.
Η Καλλονή αν και βρέθηκε στις χαμηλές θέσεις, κατάφερε με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της να φτάσει τους 25 βαθμούς και να βρεθεί στην όγδοη θέση μαζί με την Ξάνθη.
Η ομάδα της Λέσβου ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες, πριν καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Στο πρώτο μέρος, η Καλλονή είχες τις ευκαιρίες και ο ΠΑΣ την ουσία, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν, όπως η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ουσία και τον γκολ με τον Ακόστα στο 10ο λεπτό.
Ο Ακόστα έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 10ο λεπτό, καθώς πήρε το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Χογκ, στην Κεφαλιά του Ίλιτς, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.
πηγή:pamesports.gr