Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 0-2

Pamesports.gr
04-01-14

Ανετη ήταν η επικράτηση του Αστέρα επί του ΠΑΣ με 2-0 στα Γιάννενα, για την 18η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαράλες (14΄) και Καράσκο (39').

Ο Αστέρας έκανε υγιεινό περίπατο στα Γιάννενα. Ο "μαθητής" Στάικος Βεργέτης πήρε την ταυτότητα του "δασκάλου" Σάκη Τσιώλη και αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα "κλείδωσε" τα ατού των γηπεδούχων, οδηγώντας τους Αρκάδες στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μπαράλες στο 14ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε ο Αστέρας στα καρέ του Βελλίδη, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Καράσκο στο 39'.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ναι μεν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως ο Αστέρας δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων και να φτάσει στη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα (46’ Κυβελίδης), Μπέριος (64’ Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης (46’ Σονγκό), Ίλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76’ Σέτι), Ντε Μπλάσις (67’ Ουρτάδο), Μπαράλες (89' Χουάνμα).

Πηγή: pamesports.gr