Αθλητικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε πεντάρα στη Μαγιόρκα

Pamesports.gr
17-03-13

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος και τρία μέσα σε έξι λεπτά, η Ρεάλ Μαδρίτης... έριξε πεντάρα (5-2) στη Μαγιόρκα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τους νησιώτες να προηγούνται δυο φορές. Το ματς παρακολούθησε και τεχνικός της Γαλατάσαραϊ, Φατίχ Τερίμ, καθώς η τουρκική ομάδα είναι αντίπαλος των «μερένχες» σττα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η «βασίλισσα» πέτυχε την έκτη σερί νίκη και είναι... πάντα στην δεύτερη θέση και στο +4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει έναν αγώνα λιγότερο)! Η Μαγιόρκα, μετά από δυο σερί νίκες, γνώρισε την ήττα παραμένοντας στην ζώνη υποβιβασμού.


Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Νσούε και τον Αλφάρο στο 6’ και στο 21’, ενώ ο Ιγκουαΐν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 15’! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 52’ ισοφάρισε για δεύτερη φορά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μόντριτς στο 54’ πέτυχε το 3-2 και ο Ιγκουαΐν στο 57' το 4-2. Ο Μπενζεμά στο 90’+2 διαμόρφωσε το τελικό 5-2 για τη «βασίλισσα»

Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα (46' Μεσούτ Εζίλ), Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο, Πέπε, Μόντριτς, Κακά (62' Τσάμπι Αλόνσο), Κρ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Μοράτα (46' Μπενζεμά).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Χάρτον, Ζοζέ Νούνες, Πέδρο Μπίγκας, Κέβιν, Πίνα, Τισόνε (83' Φοντάς), Αλφάρο, Νσούε (66' Χεμέντ), Ζιοβάνι ντος Σάντος, Βίκτορ Κασαδεσούς (78' Περεϊρά).

Αναλυτικά για την 28η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν έχουμε:

Η βαθμολογία και τα γκολ