Αθλητικά

Κουίνσι με ψυχολογικά προβλήματα σε άδεια

Pamesports.gr
16-02-13

Η άδεια που ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τελικά εξασφάλισε ο Αμπέγιε Κουίνσι είναι η μεγαλύτερη που έχει δώσει η νυν διοίκηση. Πρόκειται για άδεια δέκα ημερών προκειμένου να μεταβεί στο Λονδίνο. Οι λόγοι δεν είναι ψυχολογικοί, όπως έχει διαρρεύσει από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γκανέζος δεν πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής. Είναι πολύ πιο… πρακτικοί.

Ο πρώτος και βασικός λόγος έχει να κάνει με σοβαρό προσωπικό του θέμα. Ο Κουίνσι έχει εξηγήσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει αλλά ζήτησε να μην βγει τίποτα προς τα έξω.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη μεταγραφή του. Ο ατζέντης του Κουίνσι έχει ανοιχτή γραμμή τόσο με ρώσικες ομάδες όσο και συλλόγους εκτός Ευρώπης. Ο Γκανέζος παίκτης θα συζητήσει εκτενώς με τον μάνατζέρ του προκειμένου να δουν το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να «σηκώσει» το συμβόλαιό του και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Φάμπρι: «Θέλω να μάθω ποιοι παίκτες ενδιαφέρονται να πλήξουν τη ομάδα»