Αθλητικά

Παναθηναϊκός ώρα Μηδέν! Χάνει απο την Προοδευτική

Pamesports.gr
19-12-12

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ρεβάνς Κυπέλλου μεταξύ Προοδευτικής και Παναθηναϊκού.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Φουρλάνος, Δώνης, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Πετρόπουλος.
Η ενδεκάδα της Προοδευτικής: Ζήνωνος, Κουσουρής, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελερής, Κακαράς, Βασιλάκος, Μακαρονάς, Λέκκας, Επιτροπάκης, Παναγιωτόπουλος.
Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι Ταμπάκης, Ζέκα, Σισοκό, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Χουχούμης, Μαρινάκης.
Στον πάγκο της Προοδευτικής θα καθίσουν οι Παγώνης, Τζώρτζης, Μουστάκας, Λάζουρας, Αντωνίου, Αργυρίου, Γρίβας.
Το γήπεδο του Κορυδαλλού έχει πλαστικό τάπητα και βέβαια θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Περίπου 200 φίλοι της Προοδευτικής στο γήπεδο.
Σε μια ημέρα που ελάχιστοι ασχολούνται με τον αγώνα και πολλοί με τα εξωαγωνιστικά και τις αποφάσεις της διοίκησης.
Αυξήθηκε ο κόσμος. Σχεδόν διπλασιάστηκε μετά τη μαζική είσοδο οπαδών που δεν έχουν σταματήσει τα υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού αλλά ακόμα αναμένουν όλοι να φωνάξουν κάτι υπέρ της Προοδευτικής.
Με τα μαύρα ο Παναθηναϊκός. Αρχηγός του Τριφυλλιού ο Αντώνης Πετρόπουλος στο τελευταίο του παιχνίδι στους Πράσινους.
Έναρξη της αναμέτρησης.

1' Σουτ του Λέκκα από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα άουτ.

Αριστερό μπακ παίζει ο Λαγός αφού δεν υπάρχει «καθαρό» μπακ.

2' Πέναλτι για την Προοδευτική!

Χέρι του Σο δίνει ο διαιτητής.

3' Το έβγαλε ο Καπίνο με το πόδι!

Εκτελεστής ήταν ο Λέκκας.

Νωθρά μπήκε ο Παναθηναϊκός.

6' Γκολ 1-0

Ο Σο γυρίζει δυνατά στον Δώνη κοντά στη μεγάλη πειροχή, παρεμβάλλεται ο Λέκκας και παίρνει τη μπάλα, γυρίζει στον αφύλαχτο Παναγιωτόπουλο που σκοράρει!

Ανεπίτρεπτη φάση συνολικά για τον Παναθηναϊκό. Σφάλμα του Σο, λάθος εκτίμηση του Δώνη, ακινητοποιημένη η άμυνα.

Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 4-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

10 λεπτά αγώνα με την Προοδευτική να προηγείται 1-0 έχοντας χάσει και πέναλτι. Αναζητείται ο Παναθηναϊκός...

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από δεξιά δίχως επιτυχία πάντως.

Ο Φουρλάνος έχει πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά από Σο και Δώνη σε ένα 4-2-3-1.

διαβάστε τις εξελίξεις στο pamesport.gr