Χωρίς νερό έμεινε η Θεσσαλονίκη

Χωρίς νερό έμειναν για περίπου δυόμισι ώρες (10:00-12:30), σήμερα, περιοχές της Θεσσαλονίκης - πλατεία Ιπποδρομίου, Τσιμισκή, Αιμ. Γρεβενών, Δημ. Γούναρη- λόγω διαρροής σε εσωτερική διακλάδωση του δικτύου.

Προβλήματα στην υδροδότηση του δήμου Ωραιοκάστρου και προβλήματα μειωμένης πίεσης στην υδροδότηση του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης αναμένονται και την Κυριακή, από τα ξημερώματα έως περίπου τις 2 μετά το μεσημέρι, λόγω εργασιών της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, με την οποία ζητείται η κατανόηση των κατοίκων της περιοχής, οι εργασίες της εταιρείας αφορούν την αναβάθμιση του υδραγωγείου Αλιάκμονα στην περιοχή της Δεξαμενής Δ4 (Ωραιόκαστρο).

news.in.gr




Πρόσθεσέτο στο Facebook


Σχολιάστε το άρθρο:


Άλλα Άρθρα από Θεσσαλονίκη






OurLife.gr : Καθημερινό Magazino για την γυναίκα, τον άντρα την οικογένεια και οχι μόνο. www.ourlife.gr

Green Interactive Media : Κατασκευή Ιστοσελίδων, NewsPortals. www.greeninteractive.gr

Jetway Aviation : Ναυλώσεις αεροσκαφών, ελικοπτέρων, πτήσεις charter, Air Taxi. www.jetway.gr

VideoGallery : Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπίσεις γάμων, βαφτίσεων εκδηλώσεων. www.videogallery.gr

  • email Αποστολή άρθρου
    print Εμφάνιση εκτύπωσης Plain text Προβολή ώς Plain Text




Το Madata.GR στο FB
Blog View

Facebook
Γραφτείτε στο Newsletter του Madata.gr
Twitter